Een koffer vol met... ? - Reisverslag uit Noordeloos, Nederland van Elise Jong - WaarBenJij.nu Een koffer vol met... ? - Reisverslag uit Noordeloos, Nederland van Elise Jong - WaarBenJij.nu

Een koffer vol met... ?

Door: Elise

Blijf op de hoogte en volg Elise

28 Mei 2010 | Nederland, Noordeloos

Wat is KLM toch aardig ;)! Ik mag een extra koffer van 23 kilo meenemen. Wie helpt mij die koffer te vullen met kinderkleding, schoolspullen & knutselspullen??

Het is nu echt bijna zover. Nog 10 dagen - oke gezien het tijdstip nog 9 - en dan vertrek ik! Mn visum heb ik inmiddels opgehaald en ik ben bezig met de laatste dingen aan te schaffen. Ik heb vandaag 2 engelse kinderboekjes gekocht en aangezien er in de winkels weinig te vinden was, heb ik vanavond bol.com leeg besteld. Volgende week komen ze als goed is binnen, onder andere The hungry Caterpillar haha! Educatief én leuk tegelijk ;)

Ik heb inmiddels ook meer informatie over mn gastgezin gekregen. Geen idee hoe ik het me moet voorstellen, maar dat zie ik vanzelf wel! Ook heeft mn gastmoeder vandaag laten weten dat we welkom zijn en dat ze er naar uit ziet om ons te ontmoeten & dat is natuurlijk altijd mooi om te horen =)!

• 02 Juni 2010 - 16:58

WFJ:

Had ik het eerder gezien dan had ik je oproep ook in de Zaaier kunnen zetten! Maar ik hoop dat je koffer vol komt! Mogelijk hebben ze bij de Woord en Daad winkel nog veel '"overbodige" dingen. Goede voorbereiding verder.

• 03 Juni 2010 - 10:01

Armanda:

Hee Elise!

Het is bijna zo ver!
    Heel veel plezier en succes in Ghana!

Groetjes uit Maastricht

• 04 Juni 2010 - 11:58

Nieske:

Hoi Elise,

Het komt nu heel dichtbij he!

Ik heb net nog een kleinigheidje over gemaakt naar je rekening.

Heel veel plezier daar en geniet er van.

Groetjes Nieske

• 05 Juni 2010 - 08:50