It's time for Africa!
Blijf op de hoogte en volg Elise
20 Augustus 2012 | Nederland, Noordeloos
Nu nog mijn eigen backpack inpakken, wat toch altijd meer tijd in beslag neemt dan verwacht ;) Gelukkig heb ik veel dingen geleerd van mijn vorige Ghana ervaring, zo ook wat ik wél en niet mee moet nemen; Wandelschoenen, een slaapzak, 4 lange mouwen shirts zijn toch echt overbodig ;)
Tijdens het inpakken krijg ik steeds meer zin in dit nieuwe avontuur. Ik ga dan wel naar dezelfde plek toe, het zal toch weer heel anders zijn. Een nieuw gebouw, andere familieleden in het gastgezin, een langere periode, geen Aukje maar wel Michelle en Maud en weer veel nieuwe plekken en ervaringen! Heerlijk om morgen het vliegtuig in te stappen en niet meer na hoeven te denken wat ik allemaal nog mee moet nemen (en er maar vanuit gaan dat ik de belangrijkste dingen bij me heb). De planning is dat ik morgen om 21.20 naar Accra vlieg met een tussenstop in Casablanca. Om 5.00 lokale tijd hoop ik dan in Accra te landen (het is daar 2uur vroeger dan hier). Daar zal ik een dagje blijven om donderdag ochtend vroeg naar het noorden af te reizen. Waarschijnlijk zal ik dan in Tamale nog een nachtje blijven om de dag erna het laatste stuk van de reis te kunnen maken. Vrijdag hoop ik dus bij mijn gastgezin in Wulugu aan te komen waar ik de komende tijd zal verblijven.
Ik vind het allemaal enorm spannend, maar heb er wel erg veel zin in! Iedereen bedankt voor de sponsoring op welke wijze dan ook en voor alle belangstelling. Ik hoop dat ik jullie niet te veel ga missen, want dat betekent dat het goed met me gaat ;)
Nu ga ik nog even genieten van een heerlijk bordje eten, douche, lekker bed en alle andere luxe!
20 Augustus 2012 - 18:10
Lotte:
Elis, ontzettend veel plezier.. Ik ben ontzettend blij voor je dat je het weer kan gaan doen! Ik hoop op heel veel ervaringen voor:D!
liefs x -
20 Augustus 2012 - 18:36
Annelot:
Waar is de vind ik leuk knop? Haha!
Heeeeeeeeeel veel plezier! Pas goed op jezelf :)
xxx -
20 Augustus 2012 - 19:07
Lies:
Heel goede reis toegewenst, wij zullen aan je denken en ook trouw je berichtjes volgen!
Veel plezier en geniet weer van al die kindertjes!
grt-jes ,liefs lies
20 Augustus 2012 - 19:22
Maud:
Goede reis! En tot over een week of 2 :) Lijkt me leuk je te ontmoeten Ghana-zusje haha! Liefs Maud